Banc cu Boc

Terminandu-si mandatul de premier, Emil Boc pleaca, la sfatul lui Basescu, intr-o vacanta prelungita peste hotare, sa-l mai uite romanii furiosi pentru privatiunile indurate.

Ajuns la Paris, viziteaza principalele obiective turistice, cand ochii ii cad pe firma unui bordel. Curios sa stie cum isi petrec francezii timpul liber, intra in stabiliment.
Curatenie exemplara, liniste intrerupta din cand in cand de gemetele iubaretilor, ciudata era numai lista cu tarife, ce porneau de la cinci euro si ajungeau la astronomica suma de zece mii. "Hai sa incepem cu inceputul" - isi spune, achita cinci euro, urca in camera si asteapta, nerabdator.
Usa se deschide incet, cu un scartait prelung, intra o tanara frumusica foc, rezeama de perate o scandura in forma de femeie, cu o gaura in locul necesar si iese iute, incuind usa in urma ei.
Contrariat, fostul premier se repede, incearca clanta, nimic, se repede la telefonul asezat pe o masuta si reclama ca in loc de femeie i s-a adus o scandura.
- Nu e nici o greseala - raspunde receptionerul chicotind la celalalt capat al firului - noi suntem seriosi, bordelul este al doamnei Udrea, pe care o cunoasteti foarte bine, pentru pretul platit acestea sunt serviciile pe care le oferim...
Furios, dar curios totodata, ardeleanul nost incearca scandura. Multumit de rezultat revine a doua, a treia si a patra zi. Intr-a cincea, i se aduce in camera o scandura fara gaura. Contrariat, telefoneaza la receptie, de unde aceeasi voce binevoitoare ii raspunde:
- Pentru clientii fideli, din cand in cand oferim si virgine!...

1 Comentarii

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال