Expozitie bijuterii - Avantgarde 5 martie - 25 martie Grand Hotel Traian

Expozitie bijuterii - Avantgarde

5 martie - 25 martie Grand Hotel Traian

 Intre 5 si 25 martie, Galeria de Arta a Grand Hotel Traian din Iasi gazduieste expozitia cu vânzare de bijuterie contemporana si creatie vestimentara Avantgarde. Expozitia reuneste o selectie de creatii realizate de designerii ieseni Iuliana Asoltanei, Simona Semen si Cornelia Brustureanu .
Cei trei designeri expozanti : Simona Semen (designer vestimentar), Iulia Asoltanei (designer bijuterii) și Cornelia Brustureanu (designer bijuterii) ne propun un nou concept despre a face si a purta creatii unicat, aducând publicul fata in fata cu piese care pun accentul pe unicitate si autenticitate.


 De la rochii  in care orice femeie se va simti ca o diva pe covorul rosu, pâna la bijuterii din materiale neconventionale ce reinterpreteaza forma geometrica, dar nu isi pierd delicatetea si frumusetea, expozitia organizata in perioada 5-25 martie la Grand Hotel Traian se adreseaza tuturor iubitorilor de moda si nu numai.
Vizitatorii vor regasi la parterul Grand Hotel Traian, in Galeria de Arta, peste 30 de piese unicat, disponibile spre achizitionare.
Vernisajul expozitiei va avea loc in data de 8 martie incepând cu orele 18.00.
Program: 08:00-20:00
Intrare libera
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال