Donatii de carti pentru copii

 „O șansă la lectură pentru fiecare” 

10 noiembrie - 10 decembrie

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași în parteneriat cu Universitatea de Științe Agricole şi Medicină Veterinară din Iași derulează, în perioada 10 noiembrie - 10 decembrie a.c., campania „O șansă la lectură pentru fiecare” – un proiect care are ca scop colectarea de cărți și jucării pentru copiii provenind din comunități defavorizate din județul Iași. În acest sens, studenții Facultății de Horticultură au amenajat două puncte de colectare în cadrul campusului.

De asemenea, persoanele care doresc să facă donații pentru acest proiect se pot adresa direct la sediul Bibliotecii Județene, Serviciul Proiecte și Programe Culturale, PR situat în Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10 (Galeriile comerciale, mezanin).

În ajunul Sărbătorilor de iarnă vom dona cărțile și jucăriile colectate elevilor de la Școala din Ciurbești și Asociației „Ciurbeștenii”, care dorește înființarea unei mici biblioteci la sediul asociației, pentru a facilita accesul la informație și cunoaștere întregii comunități ciurbeștene.
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال