Targul National ECOAGRIS 9-11 decembrie Parcul Parohiei Toma Cozma

Targul National ECOAGRIS

9-11 decembrie Parcul Parohiei Toma Cozma

Începând cu perioada 11-13 noiembrie a.c., o dată la două săptămâni, Bioma Agro Ecology Co organizează în Parcul Parohiei Toma Cozma din Iaşi (str. Toma Cozma, nr. 41, Zona Universităţii „Al. Ioan Cuza”, în apropierea Liceului „C. Negruzzi”), Târgul naţional de Agricultură, Apicultură, Produse ecologice, naturale şi tradiţionale, ECOAGRIS, ajuns deja la cea de-a XIV-a ediţie. Calendarul expoziţional stabilit pentru finalul anului 2011 este: 11-13 noiembrie, 25-27 noiembrie, 9-11 decembrie şi o ediţie specială de Crăciun programată în perioada 21-23 decembrie. ECOAGRIS s-a bucurat încă de la început şi se bucură în continuare de participarea unor producători consacrati din toate zonele ţării: Moldova, Maramureş, Bucovina, Oltenia, Muntenia, Transilvania, Banat. Deschiderea oficială a expoziţiei cu vânzare va avea loc vineri, 11 noiembrie a.c., începând cu ora 13.00, iar programul de vizitare va fi zilnic între orele 10.00-16.00, intrarea fiind liberă.

Publicul larg va putea găsi la ECOAGRIS diferite produse de o înaltă calitate:
I. Apicultură
• miere şi produse apicole
• lăptişor de matcă
• tratamente eco pentru albine
• aparate de uscare plante / polen etc.



II. Agricultură
• ECOAGRIS-Târgul pentru sănătatea ta adaugă încă o notă specifică prin prezentarea de produse, tehnici si inputuri autorizate pentru agricultura ecologică (fertilizatori şi amelioratori ecologici, fertilizatori având caracter fitosanitar), tratamente ecologice pentru protecţia mediului (pentru igienizarea foselor septice, pentru tratarea gunoiului organic, pentru tratarea ecologică a terenurilor infestate cu produse petroliere sau radioactive etc.),
tratamente ecologice pentru zootehnie, tratamente ecologice pentru industria agroalimentară (vinificaţie, prepararea produselor lactate sau a produselor din carne) cu adresare directă pentru cei care implementează proiecte în agricultură,
protecţia mediului, zootehnie sau industria alimentară.
- pomi fructiferi, flori, plante, arbori şi arbuşti decorativi
- seminţe plante, gazon, bulbi
- articole gospodăreşti, maşini şi unelte pentru grădinărit

III. Produse ecologice, naturale şi tradiţionale
• alimente naturale, bio şi tradiţionale (preparate tradiţionale şi ecologice din carne de porc, oaie sau pui, produse din peşte, brânzeturi, ouă ecologice, produse de panificaţie, prăjituri de casă, paste ecologice, ulei ecologic etc.)
• dulceţuri, ceaiuri, siropuri şi produse dietetice
• pălincă, vin natural sau ecologic
• tincturi şi extracte din plante, plante medicinale, vitamine, suplimente nutritive naturale
• cosmetice, produse de îngrijire personală, echipamente şi aparatură pentru îngrijire corporală, wellness
• detergenţi şi soluţii bio pentru casă

1 Comentarii

  1. Este bine ca aceste targuri sunt din ce in ce mai frecvente. Asa, si apicultorii, au sansa sa isi desfaca produsele. In ultimul an din ce in ce mai multi romani incep sa aprecieze aceste targuri, si sa consume produse naturale.

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال