Curse aeriene din Iasi spre Paris din toamna

Aeroportul Iasi devine din ce in mai atractiv pentru companiile de transport aerian. Astfel in momentul aceste pe aeroportul Iasi activeaza patru companii de transport aerian: Tarom, Wizz Air, Blue Air si Austrian Airlines


Din toamna, de la Iasi se va putea calatori spre o destinatie asteptata si solicitata de ieseni de foarte mult timp, si anume direct la Paris. Compania aeriana Blue Air isi stabileste baza aeriana la Iasi, detalii cu privire la orarul zborurilor si punerea in vanzare a biletelor pentru rutele externe urmand a fi comunicate in cel mai scurt timp.
“Blue Air a fost infiintata cu scopul de a face transportul aerian accesibil tuturor romanilor si sa aduca Europa mai aproape de principalele orase din Romania, misiune pe care o avem si astazi la mai mult de 10 ani de la infiintare. Aeroportul International Iasi reprezinta a cincea baza operationala a Blue Air, iar lansarea acestor 3 noi rute demonstreaza increderea pe care o avem in potentialul de dezvoltare a acestei regiuni. Londra si Paris se vor bucura de 2 frecvente pe saptamana, iar Roma se va opera cu 3 frecvente, din 25 octombrie 2015”, a declarat Gheorghe Racaru, Director General Blue Air.

“Oriunde in lume, pe orice aeroport, venirea unei companii aeriene noi reprezinta un reper de evolutie‎ pentru ca, in cele din urma, consumatorii de transport aerian migreaza spre acele aeroporturi unde ofertele sunt multiple. Insa privim ca reusita primordiala conectarea directa a Iasului de o noua destinatie, Paris. Aceasta a fost poate cea mai asteptata destinatie, de catre toate mediile socio economice. Lucrurile capata o alta turnura prin intoducerea acestei noi destinatii premium, Aeroportul Iasi dovedindu-si inca o data importanta atat in raport cu alte aeroporturi regionale cat si pentru comunitatea noastra”, a declarat Marius Bodea, Presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului International Iasi.

Astfel compania TAROM pune la dispozitia pasagerilor sai in sezonul de iarna, 4 zboruri zilnice pe ruta Iasi – Bucuresti - Iasi.

Orarul de zbor al acestor curse ofera  posibilitatea de a calatori pe parcursul intregii zile, asigurand flexibilitate in planificarea deplasarilor efectuate in interes de afaceri sau in interes personal.

TAROM ofera dupa data de 01 august 2015 pentru calatoriile incepand cu 25 octombrie 2015, tarife de la 79 euro* dus-intors, pentru clasa economica. In tarif este inclus bagajul de cabina (in limita a 10 kg), bagajul de cala (o piesa de 23 kg) si o gustare (formata dintr-un sandwich si o prajitura). La bordul avioanelor TAROM  care opereaza pe aceasta ruta se ofera bauturi racoritoare, ceai, cafea.

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال