Raliul Iasului Cotnari 10 -12 septembrie 2015

Ca în fiecare an în luna septembrie se desfășoară Raliul Iaşului Cotnari, o competiţie automobilistică care este așteptată de marea majoritate a iubitorilor sporturilor cu motor de la noi și in special de ieseni.  Raliul Iaşului Cotnari are cel mai mare coeficient din campionatul naţional, 1.2, cele mai bune probe pe macadam – intinse pe aproape 145 de km în oraș şi judeţ, precum şi invitaţi de marcă, unul dintre aceştia fiind Ovidiu Lipan Ţăndărică.
Cei mai importanţi piloti din campionatul intern vor lua startul la a VII-a etapă a campionatului naţional. Și-au anunțat prezenţa și echipaje din afara țării, astfel încât întrecerea va avea toate ingredientele pentru a repeta succesul de anul trecut, când Raliul Iaşului Cotnari a fost declarat cel mai bine organizat raliu din România.

sursa foto http://raliul-iasului.ro
Si anul acesta proba SuperSpecială – Cotnari Rally Show va fi cea mai asteptata, aceasta adunand mii de spectatori în fiecare an la Râpa Galbenă. În 2015, proba se extinde prin pasajul Mihai Eminescu până pe Bulevardul Independenţei, ceea ce o face unică în România. Este programată joi, 10 septembrie, iar primul echipaj va lua startul la ora 18.35. În premieră pentru competiţiile automobilistice din ţara noastră, prezentarea oficială a participanţilor va avea loc înaintea startului la SuperSpecială, pe rampa amplasată în faţa tribunei VIP. Vineri şi sâmbătă sunt programate celelalte 8 probe speciale ale Raliului Iaşului Cotnari pe traseele din judeţ.
Imagine de la raliul Iasului 2013
Sambătă, la ora 16 va avea loc sosirea festivă în fata Primăriei Iași urmând ca  festivitatea de premiere, să fie organizată la Palas, în seara aceleiaşi zile.
Accesul spectatorilor pe probele speciale şi la SuperSpeciala Cotnari Rally Show este gratuit.
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال