Concertul Sarbatorilor Iasului 2015 din 15 octombrie

Ca in fiecare an o parte principala a Sarbatorilor Iasului de Sf Parascheva o reprezinta mult asteptatul concert si focul de artificii de dupa acesta.
Anul acesta la Sarbatorile Iasului vor concerta:  starul britanic James Arthur şi vedetele autohtone Delia şi Smiley, după concert urmand un spectacol de lumini, lasere şi artificii.
Prezentatorul spectacolului va fi Daniel Buzdugan, iar înaintea concertului oferit de cei trei mari artişti vor urca pe scenă, de la ora 17.00, mai mulţi solişti şi formaţii locale: Diana Vartolomei, Alexandra Haidău, Mădălina Lefter, precum şi trupele RaO şi Cross Medio.

Madalina Lefter va concerta la Sarbatorile Iasului 2015
Madalina Lefter
Alexandra Haidau canta de la patru ani unde s-a pregatit sub indrumarea de doamna Apetroaiei, la Palatul Copiilor. A participat la o multime de concursuri si festivaluri nationale si internationale obtinand peste 15 premii, cel mai important fiind premiul I la Festivalul Mamaia Copiilor - 2012 alaturi de cele de la "Ploaie de stele" - Chisinau, "Andantino", "Ofranda sunetului", "Stea printre stele" sau "Ghiocelul de argint". Multa lume o cunoaste mai ales datorita emisiunii concurs Vocea Romaniei unde a participat.

Alexandra Haidau va canta la Sarbatorile Iasului 2015
Alexandra Haidau
Smiley îşi va începe recitalul în jurul orei 19.00, fiind urmat de Delia, recitalurile celor doi fiind incheiate de James Arthur, iar focurile de artificii vor avea loc în jurul orei 22.00.
Pentru acest spectacol sunt folosite echipamente performante: o scena este de 140 de metri pătraţi, echipată cu două ecrane laterale (de 4 pe 3 metri) şi un ecran de fundal de 24 de metri pătraţi, lumini inteligente, lasere şi sunet de 100.000 waţi!
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال