Teatru - "Steaua fara nume" pe 25 octombrie la Ateneul Tatarasi

 Teatru - "Steaua fara nume" de Mihail Sebastian 


Ateneul Tătărași invită publicul duminică, 25 octombrie 2015, de la ora 19.00, la reprezentația spectacolului de teatru „Steaua fără nume”, de Mihail Sebastian.

Regia și versiunea scenică Andrei CIOBANU.

Distribuție:
Bogdan MATEI – Marin Miroiu
Cezara FANTU – Mona
Cristian GHEORGHIU – Radu Udrea
Ana HEGYI – Domnișoara Cucu
Genovel ALEXA – Grig
Ionuț GÎNJU – Șeful de gară
Dragoș STAN – Ichim
Alexandra GÎTLAN – Eleva

Scenografie: Cătălin TÂRZIU
Compoziție muzicală: Dan SPÎNU
Light design: Lucian ȚURCANU
Fotografii: Liviu CHIRICA

Cuvântul regizorului:
Steaua fără nume e o savuroasă comedie romantică plină de emoție, sensibilitate, lirism, empatie și nu în ultimul rând, umor. Acțiunea se desfășoară în perioada dintre cele două Războaie Mondiale, un timp plin de bonomia și parfumul specifice epocii. O gară dintr-un târg cenușiu de provincie- acesta este locul, aparent banal,  în care se întâlnesc cele două personaje: timidul și visătorul profesor Miroiu și Mona, o fată frumoasă captivă a confortului lejer obținut. Dar ce se va întâmpla în noaptea specială care va urma va schimba pentru totdeauna destinul celor doi. Bărbatul, care își imagina o lume de o frumusețe infinită, își vede materializat visul, iar femeia fără nicio adevărată pasiune, prinsă într-o lume a bogației materiale, se descoperă, în sfârșit, pe sine. Se va îndrăgosti Mona? S-ar putea. Se va (re)descoperi Mona? Cu sigurață. Dar dimineață va disipa magia nopții și va aduce un personaj-cheie. Apariția lui Grig va obliga personajul central al piesei să penduleze între tentația visului și cea a luxului. Ce decizie va lua Mona ?!

Steaua fără nume, un spectacol în care comedia se împletește cu drama, v-il recomand cu căldură tuturor celor care vreți să visați și să evadați din cotidian! Andrei CIOBANU.

Durata: 1 h 50 min fără pauză
Preț bilet: 20 lei/ 15 lei- elevi, studenți, pensionari, șomeri

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال