Programul de Paste al supermarketurilor din Iasi

Programul de Sarbatorile Pascale ale supermarketurilor din Iasi


Supermarketurile, hipermarketurile si magazinele cash&carry au program normal sau prelungit pana vineri, redus sambata si luni, 30 aprilie si 2 mai, si vor fi inchise in general duminica, in ziua de Paste.

Auchan

Hipermarketuri retailerului vor fi inchise in duminica Pastelui, iar 30 aprilie vor functiona dupa program scurt, pana la ora 18.

Carrefour

Vineri, 29 aprilie, hipermarketurile Carrefour sunt deschise pana la ora 24:00, iar pe 30 aprilie programul va fi mai scurt, pana la ora 19:00. Carrefour inchide magazinele pe 1 mai. A doua zi de Paste, pe 2 mai, programul va fi mai scurt, pana la ora 22:00, si nu pana la miezul noptii.


Lidl

Conducerea Lidl Romania a decis sa ofere si in acest an tuturor angajatilor doua zile libere de Paste, astfel ca magazinele retailerului vor fi inchise pe 1 si 2 mai.

Clientii Lidl vor putea cumpara produsele necesare pentru pregatirea Pastelui pana pe 30 aprilie inclusiv, urmand ca magazinele din toata tara sa isi reia activitatea incepand cu 3 mai.



Kaufland

Vineri, 29 aprilie, magazinele Kaufland vor avea programul prelungit cu o ora fata de programul normal.

Sambata, 30 aprilie, magazinele vor fi deschise de la ora 7.00, iar ora inchiderii va varia in functie de magazin, in intervalul orar 16:00- 18:00. De mentionat ca sambata si duminica, Grilul Kaufland va fi inchis.

Duminica, in prima zi de Paste, majoritatea magazinelor Kaufland vor fi inchise.

Luni, 2 mai, magazinele Kaufland vor avea program scurt si vor fi deschise de la 9:00, iar ora inchiderii va varia in functie de magazin, in intervalul 14:00 – 16:00.

Metro

Metro Cash & Carry functioneaza cu program redus pe 30 aprilie, pana la ora 16.00 si nu deschide magazinele pe 1 mai. In a doua zi de Paste, programul va fi unul mai scurt, incheindu-se la ora 16:00.

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال