Liga 1- rezultate consemnate in etapa 6

Aceasta etapa 6 vine dupa meciurile disputate de Steaua si Astra in Europa League. Steaua a jucat returul cu "cetatenii" de la Manchester City dupa ce in tur au incasat nu mai putin de cinci goluri. Cei de la Manchester nu au mai jucat cu echipa de baza multi dintre jucatori fiind menajati pentru meciurile din campionat, plus ca s-a dorit si o rulare a jucatorilor care nu mai prinsesera echipa pana atunci. Astfel scorul a fost mai strans, meciul terminandu-se cu victoria englezilor cu 1-0.
Astra a reusit ceea ce nimeni nu prea se astepta, eliminarea lui West Ham din Europa League. Dupa un 1-1 in meciul tur, echipa lui Sumudica a jucat la West Ham la totul sau nimic, reusind sa isi adjudece victoria cu scorul de 1-0

Iata in continuare si rezultatele inregistrate in etapa 6 a ligii 1 la fotbal:
Vineri, 26 august    
18:30 Concordia Chiajna – CSM Politehnica Iaşi 0-0
21:00 Dinamo – Gaz Metan Mediaş 1-1
Au marcat: Lazar (14) - Llullaku (40)
De remarcat rezultatul de egalitate scos de Dinamo in compania celor de la Gaz Metan Medias, dupa un meci nu prea reusit al dinamovistilor. Din pacate in primul meci al etapei, cel dintre Chiajna si CSM Poli Iasi caldura si-a spus cuvantul partida fiind una anosta, desi au fost ocazii in timpul partidei. Vazand un asemenea meci iti dai seama de ce echipele romanesti nu mai prind locurile din Champions League.

Sâmbătă, 27 august
18:30 ACS Poli Timişoara – CFR Cluj 1-1
Au marcat: Canu (36) - Bud (71)
21:00 Pandurii Tîrgu Jiu – Steaua 0-1
Au marcat: - Boldrin (69)
Steaua si-a indeplinit obiectivul acestui meci, castigarea celor trei puncte puse in joc, si dupa o saptamana in care a vandut cu aproape 10 milioane de euro pe Stanciu, s-a calificat in Cupa Europa League si a incasat o multime de bani dupa meciul jucat cu Manchester City se  poate declara multumita


Duminică, 28 august 
18:30 CS U Craiova – Viitorul 2-1
Au marcat: Bancu (46), Mazarache (58) - Casap (61)
21:00 Astra Giurgiu – FC Voluntari 1-1
Au marcat: Budescu (64) - Marinescu (49)
La Craiova se incearca lucruri mari, echipa este in reconstructie si este sprijinita puternic de autoritati, Stadionul se doreste a fi gata anul viitor. Daca ar avea si o academie proprie de unde sa isi scoata proprii jucatori Craiova ar fi, alaturi de Viitorul Constanta una din echipele de viitor ale Romaniei.

Luni, 29 august     
21:00 FC Botoşani – ASA Tîrgu Mureş 4-2
Au marcat: Bordeianu (45), Golofca (66) , Matulevicius (73, 88) - Zicu (19), Matei (39)
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال