Mesaje de felicitare pentru mama

 Mesaje de felicitare pentru mama

 

La mulți ani, mama! Fiul tău iubitor va fi mereu alături și te va susține în toate! Fie ca tu să reușești totul, iar dorințele tale să devină realitate!

**********

La mulți ani, mămică scumpă și dragă! Fie ca orice zi să fie minunată și unică, să te înconjoare mereu oameni dragi. Îți dorim să rămâi la fel de frumoasă, tânără, veselă și activă. Ești cea mai bună din lume. Te iubim enorm!

**********

Îți mulțumesc pentru dragostea ta necondiționată, pentru răbdarea nemărginită, căldura uimitoare și sprijinul infinit pe care mi le oferi în fiecare zi. Ești îngerul meu, mama! La Mulți Ani!

**********

La Mulți Ani, Mama! Îți doresc să ai în continuare zile ușoare și senine, fericire pură în suflet și liniște ca să te bucuri de toate frumusețile pe care viața încă le are pregătite pentru tine. Să rămâi tânără și frumoasă! Te iubesc!

**********

Mamă, ești cea mai bună pentru mine. Vreau să-ți doresc sănătate bună, vigoare, bună dispoziție, zile mai vesele și mai luminoase. Te iubesc foarte mult!La Mulți Ani!

**********

Mamă dulce, grijulie, blândă și afectuoasă! Te felicit cu această zi și din adâncul inimii îți doresc o bună dispoziție, sănătate excelentă, bucurie și împlinirea tuturor dorințelor tale!

**********

Mami! Îți doresc mult succes în orice efort, mult noroc pe drumul către obiectivele tale și fericire de neegalat în familie. Te iubesc la infinit! La Mulți Ani!

**********

Mamă, astăzi soarele strălucește cu drag pentru tine, toate cuvintele plăcute și călduroase sunt adresate numai ție și toate zâmbetele și privirile admirative sunt ale tale!

**********

La mulți ani mămica mea tânără și frumoasă! Îți doresc cât mai multe clipe minunate și memorabile, o viață frumoasă ca-n poveste. Să ai parte de susținere, atenție, și iubire. Fie ca dispoziția bună să nu te părăsească niciodată. Te iubesc!



Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال