Mesaje de felicitare pentru bunica

 Mesaje de felicitare pentru bunica

Bunicuță dragă, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să fii puternică, să rămâi o femeie minunată, corectă și o regină în viață, o femeie veselă în cercurile tale de cunoscuți.

**********

Bunicuță, îți doresc să întinerești la trup și suflet, să nu-ți fie frică de anii pe care îi ai. Tu ești o bunică nemaipomenită. Sănătate, răbdare, iubire din partea celor dragi. Pentru anii tăi încă tineri!

**********

La mulți ani! Bunicuță, ani mulți de viață și fericire! Nu fi tristă, zâmbește și dăruiește celor din jur bunătatea ta, căldura și buna dispoziție.

**********

Bunicuță dragă, la mulți ani! Îți doresc să nu devii niciodată o babă bârfitoare, dar să rămâi întotdeauna cea mai bună, veselă, neobosită bunicuță. Tu ești doamna eleganță și rafinament, tu ești omul-căldură și frumusețe. Rămâi așa întotdeauna. Să fie sărbătoare mereu în curtea ta!

**********

Draga mea bunică, la mulți ani! Îți dorim o mare de sănătate și confort. Bucură-ne încă mulți, mulți ani cu căldura ta, iubirea și dispoziția minunată. Noi îți vom dărui mereu bucurie, bunătate și momente minunate.

**********


Dragă bunică, îți doresc să rămâi mereu tânără, plină de viață, veselă, energică, frumoasă. Fie ca vârsta să-ți adauge putere și fericire. La mulți ani!

**********

Iubita mea bunică, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Din toată inima îți mulțumesc pentru mângâiere, grijă și gingășie. Pentru atenția și bunătatea ta. Îți doresc energie, sănătate și puteri! Înainte te așteaptă mulți ani, pe care nepoții tăi se vor strădui să-i facă fericiți!

**********

Dragă bunică, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc sănătate de fier, înțelegere și atenție din partea celor dragi, zâmbet fericit și bună dispoziție. Fii plină de optimism și energie de viață. Te iubesc!

**********

La mulți ani, bunicuță! Bem astăzi șampanie în cinstea ta. Îți dorim să trăiești încă o sută de ani. Să nu știi ce înseamnă tristețile, neplăcerile, nemulțumirile. Nu atrage atenția la vârstă, fii sănătoasă și plină de puteri astfel încât să poți și dansa și cuprinde nepoții cât mai des.

**********

Toată gingășia și iubirea se exprimă printr-un singur cuvânt – bunica! Este cel mai drag om, pe care îl vedem de mici copii! Ea e ca soarele – ne încălzește când e frig, luminează când ne este trist. Draga mea, primește cele mai sincere urări de sănătate, fericire și iubire cu ocazia zilei tale de naștere. Eu mereu am avut impresia ca ești o zână, dar asta așa și este: mâinile tale fac minuni. Nu e corect să vorbim astăzi despre ani, pentru că tu vei fi mereu mai tânără decât toți în suflet. La mulți ani, bunică!

**********

Dragă bunică, la mulți ani! Toată viața tu m-ai înconjurat de iubire, grijă și gingășie. Fie ca în casa ta să fie la fel de confortabil, ca și în inima ta, și la fel de cald, ca mâinile tale. Îți mulțumesc mult pentru poveștile din copilărie, zâmbetul și mângâierile!

**********

Te felicit, bunico, cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să rămâi o femeie la fel de minunată cu inimă blândă și cu un caracter puternic. Îți doresc să ne alinți în continuare cu plăcintele tale super delicioase și să ai grădina plină cu de toate, așa cum îți dorești. Fie ca sufletul tău să fie plin de pace, fericire și liniște!

1 Comentarii

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال