Piața verde de weekend Iasi

Piața verde de weekend


La acest final de săptămână ieșenii vor avea posibilitatea de a cumpăra must preparat pe loc în cadrul evenimentului „Piața verde de weekend”. Astfel, producătorii locali prezenți la acest târg vor avea la dispoziție struguri proaspăt culeși, precum și zdrobitorul necesar, iar vizitatorii vor putea comanda prepararea pe loc a mustului.

„Piața verde de weekend” este un eveniment inițiat de către Primăria Municipiului Iași în parteneriat cu Asociația magazinelor de proximitate „La Băcănie”, la finalul acestei săptămâni târgul urmând să se desfășoare pe strada I. C. Brătianu, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Agatha Bârsescu și pietonalul Ștefan cel Mare, porțiune care va fi închisă traficului auto.

În spațiul destinat târgului vor fi prezenți circa 20 de producători locali, care vor comercializa must proaspăt, produse apicole, zacuscă și dulceață, produse din carne, produse de panificație, legume și fructe de sezon, sirop de cătină, uleiuri presate la rece, sirop de lavandă, afine, mentă, zmeură, bere locală, hăinuțe pentru copii etc.

Scopul acestui eveniment este de a susține și promova produsele locale, potrivit conceptului „Producem, consumăm, investim local”.

„Piața verde de weekend” va fi deschisă în fiecare zi de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10.00 – 18.00.
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال