Targul de Cariere Iasi 2019


Targul de Cariere Iasi 2019


In perioada 11-12 octombrie 2019, la Palas Mall, are loc editia de toamna Targul de Cariere, cel mai complex eveniment de recrutare din regiune, la care participa peste 50 companii din domenii diverse si peste 7500 candidati. In premiera pentru Iasi, evenimentul va include si un turneu de esports. Orarul de desfasurare este: vineri : 10:00-19:00 si sambata 12:00-18:00.

Companiile venite sa recruteze la Targul de Cariere sunt din domenii diverse, de la Inginerie, Consultanta, Automotive si IT, pana la Resurse Umane, Financiar-Bancar, Turism si Contabilitate, oferind impreuna peste 600 locuri de munca. “Gigantii Amazon Web Services si Michelin se numara printre companiile prezente la eveniment, oferind posibilitati de angajare atat pentru tineri absolventi cat si pentru angajati cu experienta pe piata fortei de munca. “ a declarat Mihai Ivanov, branch manager Targul de Cariere.


Printre angajatorii la eveniment se numara si companii cu renume international, precum Amazon Web Services (Franta), JKS (Danemarca), Art of Hospitality (Italia) si Michelin Romania. De asemenea, vor fi prezente si companiile: SCC Services, Azomures, HCL, Veo Worldwide Services, Vezuvian, CER Cleaning Equipment part of Kaercher Group, Universal Alloy, Procter & Gamble, Delphi Technologies, Accenture, ArcelorMittal Tubular Products Iasi, Alten si Arcadia Medical Center. “Oferta de locuri de munca in acest sezon este foarte variata, cautandu-se ingineri, contabili, mid level managers sau chiar graficieni “, a declarat Stanca Potra, PR Manager Targul de Cariere.



In premiera pentru Iasi, Targul de Cariere aduce un turneu de esports: League of Legends, parte din conceptul “Digital Crusade”, cea mai complexa retea de evenimente de gaming din Romania. Aceasta reprezinta urmatorul pas in evolutia seriei ”Gaming Tournaments”, implementata initial de Targul de Cariere in toamna anului 2018 la Cluj Napoca si care, impreuna cu Transylvania Esports, a luat amploare, in prezent adresand 6 locatii diferite in Romania si Republica Moldova. Se estimeaza participarea a zeci de echipe sau jucatori individuali, dintre cei mai competenti, dar si amatori, cu peste 100 de oameni implicati activ si peste 500 de participanti din public, special veniti pentru a fi parte din joc.

Recrutarea in cadrul Targul de Cariere se face intr-un mod inteligent, prin intermediul unei aplicatiei prezentate in parteneriat cu eJobs Romania. Cei interesati de participarea la eveniment sunt sfatuiti sa-si instaleze aplicatia eJobs pe telefonul mobil si sa vina pregatiti cu CV-ul gata intocmit in aplicatie. In doar cateva clipe, CV-ul lor este tiparit sub forma unui QR code, care ulterior va fi scanat de companiile prezente la Targul de Cariere Iasi.

Targul de Cariere reprezinta cea mai mare si complexa retea de evenimente de recrutare din Romania si Republica Moldova. Activitatea companiei a inceput in 2006, in Cluj Napoca, ajungand sa ofere, dupa un deceniu de activitate, cea mai raspandita si eficienta solutie de recrutare din tara. Evenimentele desfasurate in cele sapte orase: Cluj-Napoca, Iasi, Chisinau, Oradea, Targu Mures, Sibiu si Brasov, de doua ori pe an (primavara si toamna) au rolul de a aduce impreuna angajatorii si candidatii, astfel incat interactiunea directa dintre acestia sa creasca substantial sansele pentru ambele parti de a se implini profesional. In cele doua sezoane de evenimente de recrutare participa peste 400 companii si peste 30.000 candidati cu potential.

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال