Atelier de lectură pentru copii „În lumea poveștilor muzicale” 29 februarie 2020

Atelier de lectură pentru copii „În lumea poveștilor muzicale” -„Mozart și curcubeul muzical”.


Municipiul Iași în parteneriat cu Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași - Secția Relații Publice, Marketing, Logistică, Proiecte, Programe, Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, Inspectoratul Școlar Județean Iași, Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” Iași și Editura „Nemi” organizează sâmbătă, 29 februarie 2020, începând cu ora 16.00, în Sala de Educație Muzeală a Palatului Culturii, Atelierul de lectură pentru copii „În lumea poveștilor muzicale”, cu tema „Mozart și curcubeul muzical”.

În cadrul evenimentului, dr. Daniela Mihaela Ciocoiu, profesor de canto la Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” Iași, va citi din volumul „Mozart și curcubeul muzical”, semnat de Cristina Andone și apărut în Colecția „Povești din Pădurea Muzicală”.


Participarea se face pe baza unui bilet la Muzeul Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiu”, al cărui specific se pliază pe tema acestei activități, muzeul deținând o impresionantă colecție de automate muzicale. Prețul unui bilet este de 12 lei pentru adulți/ 6 lei pentru pensionari/ 3 lei pentru elevi și asigură accesul în atelier și muzeu (deschis de marți, până duminică, între orele 10.00 – 17.00, ora 16.30, ultimul vizitator). A

Atelierele DICE: Distractiv – Interactiv – Creativ – Educativ sunt organizate cu scopul de a valorifica patrimoniul muzeal și din perspectiva formării culturale, abordând teme ce se regăsesc în expozițiile temporare, deschise la Palatul Culturii din Iași: „Tainele ceramicii Cucuteni”, „Lumea animalelor fantastice”, „Eu, tu și florile”, „(Auto)Portretul”, „Atelier de țesut la gherghef”, „Mărțișoare” etc.
Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال